LUNCH I STOCKHOLM
Vecka 49.
Stekt kycklinglårfilé
Friterad potatis, parmesansås, chimichurri & bakad rödlök
165
Pestobakad laxfilé
Grillad broccoli, potatispuré, dillsås & citronpicklad morot
165
Blomkålsschnitzel
Tomat- & rödlöksallad, örtkräm & grillad citron
165
Tunnbrödspizza
Västerbottensost, chorizo, pesto, svamp, picklad tomat,
rostad vitlöksmajonnäs & friterad grönkål
205
Lunch v.49.
Lunchen serveras vardagar mellan kl.11.00-14.00
Rostbiff
med rostad potatis, foyotmajonnäs och senapsmarinerad rödkål
154
Bakad sejfilé
med stompad potatis, vitvinssås, broccoli och dill
154
Friterad halloumi
med couscous, paprikakräm, picklad lök, olivolja och ärtskott
154
Älgköttbullar
med gräddsås, potatispuré, lingon och pressgurka
235
Take Away
Det går även bra att beställa take away. Klicka bara på Take Away-knappen högst upp på hemsidan alt. under menyraden
Knut Restaurang är en del av Storknut
Reservation
Pick a place