Knut Bar är en krog i Stockholm som erbjuder trevligt barhäng i en avslappnad miljö. Vår meny präglas av den norrländska kulturen och vår specialitet är norrländska delikatesser. Vi har även en drinklista som är inspirerad av Norrland och du fråga gärna oss om vilka alternativ som passar bäst till din tallrik! Välj mellan härliga rätter som wallenbergare på älg, hjortytterfilé, tunnbrödspizza och vildand. I direkt anknytning till vår krog hittar du även butiken Kåtan där du kan inhandla delikatesser gjorda på norrländska råvaror.

En annorlunda krog i Stockholm

Det är inte så ofta man kan bli serverad den svenska norrlandsklassikern palt på en krog i Stockholm! Varje måndag på Knut Bar öppnar vi dörrarna för en riktig paltkoma. På vår meny finns något för alla och vi serverar både vilt, fisk och vegetariska alternativ. Alla våra norrländska delikatesser är tillagade med stockholmsk precision. Det bästa av två världar helt enkelt!

Letar du efter en avslappnad och trevlig krog för middag i Stockholm? Ta med dig vännerna eller kollegorna till Knut Bar!