LUNCH I STOCKHOLM
Vecka 3.
Glaserad oxbringa
Rotmos, äpple- & senapssås, pepparrot, senapsfrön, picklad morot
& persilja
165
Fiskwallenbergare med dill och parmesan
Potatispuré med rostad vitlök, limevitvinssås, picklad fänkål
& parmesan
165
Stekt raggmunk
Stuvad svamp, lingon, hasselnötter, brynt smör, skogschampinjoner
& friterad grönkål
165
Tunnbrödspizza
Västerbottensost, sidfläsk, karamelliserad lök, tryffelmajonnäs,
äpple & friterade jordärtskockor
205
Lunchmeny v.4.
Lunchen serveras vardagar mellan kl.11.00-14.00
Panerad fläskschnitzel
med rostad potatis, kapris- och senapsmajonnäs, krispsallad och citron
154
Bakad sejfilè
med stompad potatis, räkor, brynt smör, purjolök och pepparrotskräm
154
Svamp- och västerbottenpaj
med sallad, picklad blomkål och dijonvinaigrette
154
Älgköttbullar
med gräddsås, potatispuré, lingon och pressgurka
235
Take Away
Det går även bra att beställa take away.
Knut Restaurang är en del av Storknut
Reservation
Pick a place