
LUNCH I STOCKHOLM
Vecka 18.
Stekt majskycklingbröst
Citron- & ramslöksstuvad risonni, rostad morot & örtgremulata
165
Fiskwallenbergare
Potatispuré med rostad vitlök, bakad tomat, limevitvinsås
& riven parmesan
165
Friterad halloumi
Ört- & coscoussllad, rödbetshummus, jalepeñodressing, mandel
& hyvlade betor
165
Tunnbrödspizza
Västerbottensost, lågtempad lammstek, picklad tomat,
ramslöksmajonnäs & friterad potatis
205
Lunchmeny v.18.
Lunchen serveras vardagar mellan kl.11.00-14.00
Stekt älgisterband
med persiljestuvad potatis, inlagd rödbeta & dijonsenap
154
Bakad sejfilé
med krossad potatis, skagenröra, brynt smör, citron, tunnbrödskrutong & dill
154
Västerbotten- och jordärtskockspaj
med sallad, picklad tomat & senapsdressing
154
Hjortskav
med potatispuré, lingon, pressgurka & rostad lök
245
Take Away
Det går även bra att beställa take away.
Knut Restaurang är en del av Storknut
Reservation
Pick a place