Vill du ha en trevlig middag i Stockholm? Oavsett om du firar något eller bara vill ha en mysig kväll på stan så är du välkommen till Restaurang Knut! Vi serverar norrländska delikatesser mitt i Stockholm. Välj mellan wallenbergare på älg, vildand, hjortytterfilé, tunnbrödspizza och mycket mer! Ta med dig dina kollegor, vänner, familj eller partner på en oförglömlig middag i huvudstaden!

Norrländsk middag i Stockholm city

För oss handlar Norrland snarare om en känsla än en plats. Inredningen och menyn speglar det som är norrländsk kultur. Det är inte ofta man blir serverad palt till middag i Stockholm men varje måndag kan vi utlova en riktig paltkoma. Vi har något för alla och vår middagsmeny består av vilt, fisk och vegetariskt. Vår drinklista är också inspirerad av den norrländska kulturen fråga gärna oss om vilka alternativt som passar bäst!

Om du letar efter en mysig restaurang mitt i Stockholm så har du hittat rätt! Vi serverar lunch och middag med svenska norrlandsklassiker. Välkommen in till ett avslappnat häng mitt i stadspulsen och smaka på en bit av Norrland!