Knut är en svensk restaurang i Stockholm som serverar norrländska delikatesser så som hjortskavsgryta, gravad ren, wallenbergare på älg, tunnbrödspizza och norrländska charkuterier. Vi lagar våra rätter med norrländska råvaror och rejäla smaker och vi serverar både vilt och vegetariskt. Även vår drinklista har inslag av den norrländska kulturen.

Svensk mat med inslag av Norrland

Svensk husmanskost i all ära, men det finns många andra svenska rätter som lätt glöms bort. Restaurang Knut är en annorlunda svensk restaurang som tar dig direkt in i den norrländska naturen. Vi kombinerar norrländska specialiteter serverade med stockholmsk precision – det bästa av två världar helt enkelt. I anknytning till vår restaurang på Regeringsgatan 77 har vi även en liten norrländsk butik där du hittar specialiteter och delikatesser från Norrland.

Om du är på jakt efter en svensk restaurang i Stockholm så är du välkommen till Knut Restaurang och Knut Bar. Vi lovar att bjuda på en annorlunda lunch och middagsupplevelse à la Norrland och att du kommer gå härifrån mätt och belåten!