Knut Bar kombinerar det bästa av två världar och öppnar dörren till en plats där Norrländsk njutning möter Stockholms och Norrmalms pulserande atmosfär. Vi slog upp portarna 2016 och är uppkallat som en hyllning efter vår grundare Martins morfar Knut, som brukade ta med Martin ut i de Jämtländska skogarna på älgspaning, fisketurer och bärplockning under hans uppväxt.

Med hjärtat i Norrland och fötterna i Stockholm har vi på Knut Bar skapat en mysig och charmig miljö som får lugnet att lägga sig trots att du är mitt i huvudstaden. Ta plats i baren och släck törsten med norrländskt öl och drinkar med skogsbär, eller slå dig ner och mumsa på några av våra Norrländska godsaker, allt från tunnbrödspizzor till norrländska ostar och charkuterier. Vi tar dig från myller till mylla genom goda drinkar och spännande norrländska smaker.

Stundtals är Norrland mer en känsla snarare än en plats och hos oss på Knut Bar är Norrland alltid närmare än du tror. I anknytning till Knut Bar hittar du även vår butik Kåtan där vi erbjuder här-lagade specialiteter och delikatesser från Norrland. Slå dig ner hos oss eller ta med hem. Vi tillagar alla våra rätter med gedigna smaker och äkta norrländska råvaror.

När längtan till Norrland blir för stor, kom förbi oss. Med Knut Bar vill vi transporterar dig till allt vad den Norrländska naturen har att erbjuda, även i drinkväg. Prova vår omtalade hjortronmojito, unna dig en härlig lingoncosmo eller smaka vår egen öl, Martins Lager. Sväng förbi oss på Regeringsgatan i Stockholm för lite skönt barhäng och upplev den Norrländska naturen, mitt i stan. Välkomna in i värmen!

Och du – missa inte att besöka storebror i Vasastan. På Restaurang Knut hittar du en gedigen meny med äkta Norrländska delikatesser mitt i Stockholm. God mat från norr i en avslappnad miljö, helt enkelt.