Restaurang Knut är en temarestaurang i Stockholm som erbjuder svenska klassiker från Norrland. En fantastisk restaurangupplevelse är så mycket mer än god mat på tallriken och Knut ger dig allt som norrländsk kultur har att erbjuda! Vår inredning består av rustika bord, ljuskronor, fällar och tända ljus. 

Temarestauranger med norrländska delikatesser

Vår temarestaurang i Stockholm erbjuder en något avskalad meny men ambitionen är att det ska finnas något för alla. Många tänker direkt på vilt när man pratar om norrländsk mat men vi serverar även fisk och vegetariska alternativ à la Norrland. Våra härliga tunnbrödspizzor serveras med smakrik kantarellmayo, sidsallad och lingonketchup. Prova också vår wallenbergare på älg och vår mustiga blomkålssoppa. Ibland kan Norrland snarare handla om en känsla istället för en plats och det är den känslan som vår temarestaurang vill återskapa. Även vår dryckesmeny har tydliga inslag av den norrländska kulturen och släck törsten med drinkar gjorda på skogsbär eller norrländskt öl.

Välkommen att boka bord på Restaurang Knut eller Knut Bar. Vi är den enda temarestaurangen i Stockholm med en meny fylld av norrländska delikatesser. Vi kan även ordna catering i Stockholm!