Vi på Restaurang Knut erbjuder catering av mat till Stockholm med omnejd. Här kan du välja på olika norrländska rätter.

Vi erbjuder catering i Stockholm med norrländsk touch
Restaurang Knut hjälper dig med catering i Stockholm och erbjuder mat med en norrländsk touch. Vi anordnar catering för allt från privata middagsbjudningar till större fester, kalas och bröllop. När du anlitar oss kan du räkna med service av högsta kvalité! Vi skräddarsyr menyer enligt dina önskemål och behov eller så kan du välja mellan någon av våra färdiga bufféemenyer med säsongens råvaror. I våra bufféer hittar du norrländska specialiteter och här finns allt från läcker rentartar med västerbottenkräm, till rökt regnbåge med brynt smörkräm. Varför inte testa “Suovas” som är rökt renkött vilket är en riktig norrländsk delikatess! Låt oss även fresta med vit chokladmousse med hjortron och syltad rosmarin eller varför inte avsluta middagen med tre sorters ostar med goda tillbehör. Här finns även våran goda hjortronrulltårta med lätt vispad grädde, ett perfekt avslut på en god middag.

Välkommen att kontakta oss på Restaurang Knut och vi hjälper dig att hitta det som just du söker. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder det lilla extra och vill göra din catering till en minnesvärd dag.

Se vilka fler rätter som finns på vår meny på Upplandsgatan och vår meny på Regeringsgatan boka bord på någon av våra restauranger eller catering redan idag!