NY MENY
Den 7 september byter vi till en härlig höstmeny med bland annat renrostbiff och röding.
Bordsbokningen finns tillgänglig här på hemsidan.
Varm välkomna!
Den 7 september byter vi till en härlig höstmeny med bland annat renrostbiff och röding.
Bordsbokningen finns tillgänglig här på hemsidan.
Varm välkomna!
Måndag den 21 augusti är måndagspalten åter tillbaka. Pris per person är 189:-
Bordsbokning går att göra under Boka Bord.
Varmt välkomna!
Knut serverar norrländsk mat med ena
foten i vildmarken och den andra i civilisationen. Både inspiration och råvaror kommer från rötterna i Norrland.
med persilje- och baconstompad potatis, harissamajonnäs, rödkålssallad och rostad lök
149
med kokt potatis, brynt smör, räkor, pepparrotscrème, broccoli och dill
149
med tomatsås, mozzarella, basilikaolja och ruccola
149
med potatispuré, lingon, pressgurka och rostad lök
195
Ponzu, rättika, sojaglace, gurka, citron, misomajonnäs & tapiokachips
160
Vedeldsrökt Jokkmokkskarré, ättikslingon & sirapssmör
140
Västerbottensost, tryffelmajonnäs, syrlig gulbeta & vattenkrasse
135
Syltad svamp, pepparmajonnäs, vargtassgelé, friterad jordärtskocka & smörgåskrasse
165
Älgkorv, suovasrökt hjortinnanlår, enrisrökt hjorthjärta, vildsvinsstek, Västerbottensost & äppelchutney
195
Potatiskaka, glacerade morötter, rödvinssås & kryddsmör
325
Ostronslungad spenat, kräfta, messmörssås & friterad mandelpotatis
315
Matveteotto, rostad svamp, lingon & dragonvelouté
285
Potatispuré, gröna ärtor, schalottenlök, brynt smör & lingon
275
Pepparrotsyoghurt, friterad halloumiost, rostade pinjenötter & honung
245
Västerbottensost, rökt älginnanlår, krossad potatis, picklad rödlök, jalapeñomajonnäs & friterad grönkål
245
Vaniljglass & kolasås
125
Vanilj- och punschmarinerade blåbär, mördegssmul & blåbärssorbet
135
Hjortron & nötkrisp
120
Marmelad, tunnbrödchips & hjortronkonfektyr 1 st - 55:- / 3 st - 145:-
55
Torkade lingon
75
Mörk eller vit choklad
35
För 189:- får ni möjlighet att äta er till det hedervärda paltkomat. Vårt recept är något förfinat för att passa den breda massan. Istället för att använda oss av bara rå potatis så använder vi en tredjedel kokt.
Vi blandar det med en del kornmjöl, och två delar vetemjöl. Istället för rått fläsk som vissa använder sig av så fyller vi våra med alspånsrökt sidfläsk. Njut av norrländsk palt i Stockholm hos Restaurang Knut!
Knut gör spännande nyskapande catering med ena foten i Norrland och den andra i Stockholm. Ett brett utbud av svenska norrlandsklassiker som ger möjlighet att skräddarsy lösningar för alla typer av tillställningar. Kontakta oss för bokning
Giltigheten är ett år från inköp. Går att nyttjas på båda våra restauranger i Stockholm. Man använder hela presentkortet under sin vistelse.
Den perfekta presenten till någon du bryr dig om. Du kan införskaffa dem hos oss under våra öppettider. Alternativt kan det skickas efter att betalning mottagits
Knut är en bar och restaurang med hjärtat i Norrland och fötterna i Stockholm som har grundats av Martin Sjölander 2013. Namnet kommer från morfar Knut, som tog med Martin på bärplockning, fisketurer och älgspaning i de Jämtländska skogarna som barn.
mån – tis | 11.00 – 23.00 |
ons – tor | 11.00 – 23.00 |
fre | 11.00 – 00.00 |
lör | 16.00-00.00 |
sön | stängt |